0 531 541 66 66 - Eskişehir Günlük Ev - 49 TL

  • 0

Eskişehir’de Günlük Kiralık ayrı mutfaklı lüks daireler

Günlük dairelerde yeni bir anlayış; önce hizmet ve kalite düşüncesiyle, yeni döşenmiş, ful eşyalı, kendi evinizi aratmayacak şekilde dizayn edilmiş konforlu mekanlar.
Bağlar’da Espark’a, Haller Gençlik Merkezine ve Barlar sokağına yakın, rahat edebileceğiniz bir ortam. Her yere yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Dairelerimiz bir ailenin rahatlıkla kalabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Ekstra yatak ve nevresim imkanıyla,  havlularımız, nevresim takımımız size özel tertemiz değiştirilir. 1+1 geniş odalarımız ve ayrı mutfağımızda ister yemek yapın ister sipariş edin.
Fiyatlarımıza elektrik, doğalgaz, su fiyatları dahildir. Fatura kesilir. Haftalık ve aylık kiralamalarda indirimli fiyatlarımızı sorunuz.


Neden Apart Hotel ?

1-      Otellere göre % 30 ve daha ucuz konaklama imkanı. Konaklamanız süresince bütçenizi de korumanıza yardımcı olur.
2-      Minimum 1 gün konaklama imkanı ile kısa süreli ihtiyaçlarınızı da karşılama imkanı sunar.
3-      Evinizin rahatlığında konaklama imkanı.
4-      Kaliteli ve dekoratif eşyalarla döşenmiş dairelerde evinizde farklı bi ev deneyimi yaşama fırsatı.
5-      Sabit yemek, kahvaltı saatleri olmadan, evinizdeki gibi istediğiniz zamanda istediğiniz yemeği pişirme veya sipariş etme imkanı.
6-      Hızlı ve gerçek zamanlı rezervasyon yapma ve rezervasyonunuzun kabulü.
7-      Gerçeği yansıtan fotoğraflar ve verilen detaylı bilgiler ile rezervasyon yaptığınız ev hakkında önceden bilgi sahibi olabilir ve fotoğraflarda gördüğünüz daireyi alarak sonradan sürprizler yaşamazsınız.

Adres: Üniversite Cad. Halk Bankası Arkası
Tel: 0 531 541 66 66